Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
03.05.2021
Dyzajn market Jaro
Milí zákazníci, stejně jako minulý rok, tak i letos za Vámi přijedeme na Dyzajn market. Do diářů si prosím zapište: Dyzajn market Jaro15—16/5/2021V... číst celé
13.04.2021
Rozšíření nabídky výrobků z banneru
Rozšíření naší řady výrobků z banneru je tu! Nově Vám nabízíme batoh, kapsičky na doklady a závěsné kapsáře. Všechny tyto výrobky jsou skladem! číst celé
16.02.2021
Nový e-shop
Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás nový e-shop, na kterém Vám nabízíme naše produkty. Usilovně pracujeme na tom, aby Váš nákup byl co nejpohod... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.03.2021
Jak si vybrat výrobek z banneru?
Banner s potiskem fasády budovy Národního muzea má celou řadu barevných kombinací. Jak se v nich vyznat představí tento článek. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Meryup - cycling s.r.o., se sídlem Mezihoří 16, 256 01 Soběhrdy, IČO 079 70 846, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 310783 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak si vybrat výrobek z banneru?
12.03.2021
Jak si vybrat výrobek z banneru?
Banner s potiskem fasády budovy Národního muzea má celou řadu barevných kombinací. Jak se v nich vyznat představí tento článek. číst celé
Kde nás najdete

Provozovna:

Žižkova 2040, Benešov, 256 01

Sídlo společnosti:

Mezihoří 16, Soběhrdy, 256 01

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
(c) Meryup - cycling s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz